Explore eXPLORAL - Search Culural Herital Objects  


Search Fields

Search Fields

Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Rela, Josip
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Dramë
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Dhima, Dhimitër
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Poema dhe Poezi Satirike
Type: TEXT
Place: Berat
Creator: Dollani, Tajar
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Roman
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Aliaj, Tasim
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Pjesë Teatrale
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Kacorri, Thoma
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Roman
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Bubani, Dionis
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Poezi Humoristike
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Godo, Sabri
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Roman
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Agolli, Dritëro
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Artikuj dhe Shënime Kritike
Type: TEXT
Place: Λάρισα
Creator: -
Subject:
 • Αετομηλίτσα (Ήπειρος) - Ιστορία
 • Αετομηλίτσα ('Ηπειρος) - Κοινωνική ζωή και έθιμα
 • Κόνιτσα (Ήπειρος, Ελλάδα)
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Kule, Vangjel
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Gjoni, Çesk
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Marko, Petro
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Kraja, Fadil
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Kristo, Stavri
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Novelë
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Laze, Hali
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Kraja, Fadil
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Komedi
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Krasniqi, Sulejman
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Novelë
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Kukeli, Burhan
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Gjini, Balil
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime dhe Novela
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Dilaveri, Dilaver
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Kritikë
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Gjergji, Andromaqi
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Folklor
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Gjikondi, Spiro
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Agolli, Dritëro et. al.
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Pasko, Dhimitër
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Përralla të Zgjedhura
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Gjata, Fatmir
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Vepra
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Asdreni
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Asdreni
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Poezi