Explore eXPLORAL - Search Culural Herital Objects  


Search Fields

Search Fields

Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Xhaferri, Bujar
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Xhaxhiu, Muzafer
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Karaguni, Dhimitër
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Kujtime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Risto, Petraq
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Vjersha dhe Poema
Type: TEXT
Place: Elbasan
Creator: Karanxha, Teuta
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Autobiografi
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Nikolla, Ilia
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Poezi Satirike
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Rino, Ndreko
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Selimi, Paulin
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime Humoristike
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Polo, Llazo
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime dhe Skica Humoristike
Type: TEXT
Place: Lezha
Creator: Fishta, Gjergj
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Dramë
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Aliaj, Fatmira
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Dramë
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Dino, Thanas
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Dramë
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Zheku, Koço
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Gjeografia e Shqipërisë
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Andoni, Sotir
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Vodica, Strato
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Roman
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Aliaj, Tasim
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Komedi
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Tukaj, Hilmi
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Shehu, Bashkim
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime dhe Novela
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Brahimi, Razi et al.
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Agolli, Dritëro
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Poemë Satirike
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Bardhi, Ndini
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime Humoristike
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Bardhi, Ndini
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime Humoristike
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Xoxa , Jakov et al.
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Risto, Petraq
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Qerama, Thanas
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Koreshi, Vath
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Laço, Teodor
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime