Explore eXPLORAL - Search Culural Herital Objects  


Search Fields

Search Fields

Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Qafëzezi, Luan
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Roman
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Noli, Fan
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Artikuj dhe Shënime Kritike
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Mjeda, Ndre, Xanoni, Anton
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Noti, Thoma
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Tigani, Shefqet et al.
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Noti, Thoma
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Novelë
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Spahiu, Agim
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Laço, Teodor
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Dramë
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Kodra, Klara
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Vjersha dhe Poema
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Hamiti, Sabri
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Kritikë Letrare
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Muçi, Virgjil
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Novelë
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Mullisi, Nikolla
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Nepravishta, Reshat
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Pipa, Ollga et al.
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Koçi, Vasil
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Çakuli, Filip
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Sulejmani, Bardhok
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Dramë
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Musta, Vllasova et al.
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Vjersha dhe Poema
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Ministria e Arsimit dhe Kulturës
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Histori
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Burckhardt, George
Subject:
 • Letërsia e Huaj - Vepra
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Shoshi, Ton, Pali, Zef
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Dramë
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Trebeshina, Kasem
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Dramë
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Paçrami, Fadil
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Dramë
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Kacorri, Thoma
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Kadiu, Arian
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Kanini, Alfred
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Skënderi, Vehbi
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Poezi