Explore eXPLORAL - Search Culural Herital Objects  


Filtra Kërkimi

Filtra Kërkimi

Tipi: TEXT
Vendndodhja: Tiranë
Autori: Samsuri, Petraq
Tema:
 • Letërsia Shqipe - Vjersha Satirike
Tipi: TEXT
Vendndodhja: Tiranë
Autori: Keko, Teodor
Tema:
 • Letërsia Shqipe - Roman
Tipi: TEXT
Vendndodhja: Tiranë
Autori: Roli, Nazmi
Tema:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Tipi: TEXT
Vendndodhja: Tiranë
Autori: Nelaj, Isuf, Çeliku, Bedri
Tema:
 • Letërsia Shqipe - Kujtime
Tipi: TEXT
Vendndodhja: Tiranë
Autori: Kadare, Ismail
Tema:
 • Letërsia Shqipe - Biseda
Tipi: TEXT
Vendndodhja: Tiranë
Autori: Saneja, Mazllum et. al.
Tema:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Tipi: TEXT
Vendndodhja: Tiranë
Autori: Keko, Teodor
Tema:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Tipi: TEXT
Vendndodhja: Tiranë
Autori: Bedo, Resul
Tema:
 • Letërsia Shqipe - Roman
Tipi: TEXT
Vendndodhja: Tiranë
Autori: Kadare, Ismail
Tema:
 • Letërsia Shqipe - Politikë
Tipi: TEXT
Vendndodhja: Tiranë
Autori: Kadare, Ismail
Tema:
 • Letërsia Shqipe - Roman
Tipi: TEXT
Vendndodhja: Tiranë
Autori: Buda, Aleks et. al.
Tema:
 • Letërsia Shqipe - Artikuj dhe Shënime Kritike
Tipi: TEXT
Vendndodhja: Tiranë
Autori: Ruci, Llambro
Tema:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Tipi: TEXT
Vendndodhja: Tiranë
Autori: Cibaj, Ismet
Tema:
 • Letërsia Shqipe - Roman
Tipi: TEXT
Vendndodhja: Tiranë
Autori: Agolli, Dritëro
Tema:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Tipi: TEXT
Vendndodhja: Tiranë
Autori: Agolli, Dritëro
Tema:
 • Letërsia Shqipe - Roman
Tipi: TEXT
Vendndodhja: Tiranë
Autori: Minarolli, Hamza
Tema:
 • Letërsia Shqipe - Dramë
Tipi: TEXT
Vendndodhja: Tiranë
Autori: Bungo, Leka
Tema:
 • Letërsia Shqipe - Dramë
Tipi: TEXT
Vendndodhja: Tiranë
Autori: Akademia e Shkencave e RPSSH
Tema:
 • Letërsia Shqipe - Shkencë
Tipi: TEXT
Vendndodhja: Tiranë
Autori: Xhaferri, Bujar
Tema:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Tipi: TEXT
Vendndodhja: Tiranë
Autori: Xhaxhiu, Muzafer
Tema:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Tipi: TEXT
Vendndodhja: Tiranë
Autori: Karaguni, Dhimitër
Tema:
 • Letërsia Shqipe - Kujtime
Tipi: TEXT
Vendndodhja: Tiranë
Autori: Risto, Petraq
Tema:
 • Letërsia Shqipe - Vjersha dhe Poema
Tipi: TEXT
Vendndodhja: Elbasan
Autori: Karanxha, Teuta
Tema:
 • Letërsia Shqipe - Autobiografi
Tipi: TEXT
Vendndodhja: Tiranë
Autori: Nikolla, Ilia
Tema:
 • Letërsia Shqipe - Poezi Satirike
Tipi: TEXT
Vendndodhja: Tiranë
Autori: Rino, Ndreko
Tema:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Tipi: TEXT
Vendndodhja: Tiranë
Autori: Selimi, Paulin
Tema:
 • Letërsia Shqipe - Tregime Humoristike
Tipi: TEXT
Vendndodhja: Tiranë
Autori: Polo, Llazo
Tema:
 • Letërsia Shqipe - Tregime dhe Skica Humoristike