Explore eXPLORAL - Search Culural Herital Objects  


Φίλτρα Αναζήτησης

Φίλτρα Αναζήτησης

Τύπος: TEXT
Τόπος: Tiranë
Δημιουργός: Samsuri, Petraq
Θέμα:
 • Letërsia Shqipe - Vjersha Satirike
Τύπος: TEXT
Τόπος: Tiranë
Δημιουργός: Keko, Teodor
Θέμα:
 • Letërsia Shqipe - Roman
Τύπος: TEXT
Τόπος: Tiranë
Δημιουργός: Roli, Nazmi
Θέμα:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Τύπος: TEXT
Τόπος: Tiranë
Δημιουργός: Nelaj, Isuf, Çeliku, Bedri
Θέμα:
 • Letërsia Shqipe - Kujtime
Τύπος: TEXT
Τόπος: Tiranë
Δημιουργός: Kadare, Ismail
Θέμα:
 • Letërsia Shqipe - Biseda
Τύπος: TEXT
Τόπος: Tiranë
Δημιουργός: Saneja, Mazllum et. al.
Θέμα:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Τύπος: TEXT
Τόπος: Tiranë
Δημιουργός: Keko, Teodor
Θέμα:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Τύπος: TEXT
Τόπος: Tiranë
Δημιουργός: Bedo, Resul
Θέμα:
 • Letërsia Shqipe - Roman
Τύπος: TEXT
Τόπος: Tiranë
Δημιουργός: Kadare, Ismail
Θέμα:
 • Letërsia Shqipe - Politikë
Τύπος: TEXT
Τόπος: Tiranë
Δημιουργός: Kadare, Ismail
Θέμα:
 • Letërsia Shqipe - Roman
Τύπος: TEXT
Τόπος: Tiranë
Δημιουργός: Buda, Aleks et. al.
Θέμα:
 • Letërsia Shqipe - Artikuj dhe Shënime Kritike
Τύπος: TEXT
Τόπος: Tiranë
Δημιουργός: Ruci, Llambro
Θέμα:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Τύπος: TEXT
Τόπος: Tiranë
Δημιουργός: Cibaj, Ismet
Θέμα:
 • Letërsia Shqipe - Roman
Τύπος: TEXT
Τόπος: Tiranë
Δημιουργός: Agolli, Dritëro
Θέμα:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Τύπος: TEXT
Τόπος: Tiranë
Δημιουργός: Agolli, Dritëro
Θέμα:
 • Letërsia Shqipe - Roman
Τύπος: TEXT
Τόπος: Tiranë
Δημιουργός: Minarolli, Hamza
Θέμα:
 • Letërsia Shqipe - Dramë
Τύπος: TEXT
Τόπος: Tiranë
Δημιουργός: Bungo, Leka
Θέμα:
 • Letërsia Shqipe - Dramë
Τύπος: TEXT
Τόπος: Tiranë
Δημιουργός: Akademia e Shkencave e RPSSH
Θέμα:
 • Letërsia Shqipe - Shkencë
Τύπος: TEXT
Τόπος: Tiranë
Δημιουργός: Xhaferri, Bujar
Θέμα:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Τύπος: TEXT
Τόπος: Tiranë
Δημιουργός: Xhaxhiu, Muzafer
Θέμα:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Τύπος: TEXT
Τόπος: Tiranë
Δημιουργός: Karaguni, Dhimitër
Θέμα:
 • Letërsia Shqipe - Kujtime
Τύπος: TEXT
Τόπος: Tiranë
Δημιουργός: Risto, Petraq
Θέμα:
 • Letërsia Shqipe - Vjersha dhe Poema
Τύπος: TEXT
Τόπος: Elbasan
Δημιουργός: Karanxha, Teuta
Θέμα:
 • Letërsia Shqipe - Autobiografi
Τύπος: TEXT
Τόπος: Tiranë
Δημιουργός: Nikolla, Ilia
Θέμα:
 • Letërsia Shqipe - Poezi Satirike
Τύπος: TEXT
Τόπος: Tiranë
Δημιουργός: Rino, Ndreko
Θέμα:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Τύπος: TEXT
Τόπος: Tiranë
Δημιουργός: Selimi, Paulin
Θέμα:
 • Letërsia Shqipe - Tregime Humoristike
Τύπος: TEXT
Τόπος: Tiranë
Δημιουργός: Polo, Llazo
Θέμα:
 • Letërsia Shqipe - Tregime dhe Skica Humoristike